Brazade van kippendijen
- Kip / Gevogelte
- Barbecue, Hoofdgerechten
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 1,5 kg kippendijen, ontbeend en ontdaan van vellen
- 2 st paprika, in grove brunoise
- 2 st rode ui, in grve brunoise
- 10 st satéstokken
- 500 g mayonaise
- MISO BOUILLON
- 50 g CITROENPEPER
- 100 g PULLED PORK BBQ SAUS
Preparation
Cooking duration : 20 min
Preparing duration : 15 min
- Spies de kippendijen op de stokken om en om met de paprika en rode ui. Borstel ze met de MISO BOUILLON, kruid met de CITROENPEPER.
- Grill ze op de BBQ tot ze mooi gaar zijn. Presenteer op een bord met wat warme of koude groentjes.
- Meng de mayonaise met de PULLED PORK BBQ SAUS en serveer bij dit gerechtje.
Zorg voor indirecte hitte. Kip heeft een iets langere bereidingstijd nodig op de barbecue, dus is het belangrijk dat je de kip niet direct boven de hete kolen plaatst, maar aan de zijkant van de barbecue. Op deze manier krijgt de kip gelijkmatige warmte en wordt hij grondig gaar zonder aan de buitenkant de verbranden.
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes