Cannelloni van asperge met kruidige Hollandaise saus
- Vis & Zeevruchten, Varken
- Hoofdgerechten, Voorgerechten
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 40 stuks witte of groene asperges
- 5 stuks gekookte eieren
- 20 sneden gekookte ham
- 20 stuks verse lasagne blaadjes
- 100 g vers gehakte tuinkruiden
- 30 g MISO BOUILLON
- 500 g HOLLANDAISE SAUS
Preparation
- Breng water aan de kook en los de MISO BOUILLON hierin op, blancheer de asperges in deze bouillon.
- Kook de lasagneblaadjes lichtjes voor in wat gezouten water.
- Leg een lasagneblaadje open op de werktafel, leg er een snee gekookte ham op en leg er twee asperges op, rol deze in de cannelonni.
- Verwarm de HOLLANDAISE SAUS en werk af met de fijn gehakte kruiden en de verkleinde gekookte eieren.
- Presenteer op een mooi bord, werk af met wat saus en een mooie garnituur.
Tip: Varieer door de gekookte ham te vervangen door bv: Pastrami of -Gerookte zalm, Gravad lax, werk eventueel af met wat grijze garnalen.
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes