Chicken Club Sandwich
- Kip / Gevogelte
- Barbecue, Hoofdgerechten
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 10 st kippendijfilets
- 500 g Mayonaise
- 30 sneetjes wit casinobrood zonder korstjes of 2 tramezzini broden
- 100 g zachte roomboter
- 100 g rucolasla
- 100 g zongedroogde tomaatjes
- 200 g APOLLO PROFESSIONAL PESTO GENOVESE
- 3 el APOLLO PROFESSIONAL BBQ HOT JALAPENO RUB
- 250 ml APOLLO PROFESSIONAL GLAZE BALSAMICO
- 2 el APOLLO PROFESSIONAL MELANGE VOOR KRUIDENBOTER
Preparation
- Kipdijfilets tussen plastic folie leggen en platslaan. Kruiden met de BBQ HOT JALAPENO RUB, grill ze net gaar op de barbecue.
- In een kom de mayonaise mengen met de PESTO GENOVESE naar smaak.
- Meng de zachte boter met de MELANGE VOOR KRUIDENBOTER, besmeer de sneetjes brood lichtjes met de kruidenboter en rooster ze lichtjes op de barbecue.
- 10 sneetjes brood bestrijken met de pestomayonnaise, helft van de kip erop leggen, bedekken met wat rucola
- Bedekken met opnieuw 10 sneetjes geroosterd brood bestreken met de pestomayonnaise
- Garneren met kip, tomaatjes en rucola, laatste 10 sneetjes brood er boven op leggen.
- Decoreer met de GLAZE BALSAMICO . Steek een grote prikker door de sandwich.
- Serveer eventueel het restant pestomayo apart.
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes