Duiven bouillon met wonton van gekonfijte duif
- Wild
- Hoofdgerechten
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 5 st Duivenkarkassen
- 2 l Water
- 40 g Apollo Essential Glace Gevogelte A456325-02
- 20 g Apollo Essential Glace Kalf A454835-03
- 1 st Apollo Professional Jeneverbes JUNIP2009-01
- 4 st Apollo Professional Zwarte Peperkorrels PEPPB2702-01
- 1 st Apollo Professional Laurierblad BAYLE2701-01
- Apollo Professional Pepper & Saltmix AD06329-01
- 50 g Lente ui Bloemblaadjes
Preparation
Bouillon:
· Rooster de duivenkarkassen in de oven.
· Voeg de geroosterde karkassen toe aan het water.
· Breng dit aan de kook en schuim dit af.
· Voeg de glaces en de kruiden (jeneverbes/ zwarte peperkorrels/laurierblad) toe.
· Laat dit 2,5 uur trekken.
· Passeer de bouillon door een doek.
· Breng op smaak met de Pepper & Saltmix
Wonton:
· Haal het vlees van de duivenpoten.
· Rooster de sesamzaadjes in een pan.
· Snijd het duivenvlees fijn en meng de geroosterde sesamzaadjes er door.
· Breng eventueel op smaak met Pepper & Saltmix.
· Leg het vlees in het midden op de woton vellen.
· Bestrijk de uiteinden met water en vouw deze dicht.
· Kook de wontons in de bouillon.
· Snijd de lente ui.
Serveer de soep in passend servies.