Duiven bouillon met wonton...

Duiven bouillon met wonton van gekonfijte duif

  • Wild
  • Hoofdgerechten

Ingredients

10 person(s)

  •  5 st Duivenkarkassen 
  • 2 l Water 
  • 40 g Apollo Essential Glace Gevogelte A456325-02
  • 20 g Apollo Essential Glace Kalf A454835-03 
  • 1 st Apollo Professional Jeneverbes JUNIP2009-01
  • 4 st Apollo Professional Zwarte Peperkorrels PEPPB2702-01
  • 1 st Apollo Professional Laurierblad BAYLE2701-01
  • Apollo Professional Pepper & Saltmix AD06329-01 
  • 50 g Lente ui Bloemblaadjes 

Preparation

 Bouillon:

· Rooster de duivenkarkassen in de oven. 

· Voeg de geroosterde karkassen toe aan het water. 

· Breng dit aan de kook en schuim dit af. 

· Voeg de glaces en de kruiden (jeneverbes/ zwarte peperkorrels/laurierblad) toe. 

· Laat dit 2,5 uur trekken. 

· Passeer de bouillon door een doek. 

· Breng op smaak met de Pepper & Saltmix 

Wonton:

· Haal het vlees van de duivenpoten. 

· Rooster de sesamzaadjes in een pan. 

· Snijd het duivenvlees fijn en meng de geroosterde sesamzaadjes er door. 

· Breng eventueel op smaak met Pepper & Saltmix. 

· Leg het vlees in het midden op de woton vellen.  

· Bestrijk de uiteinden met water en vouw deze dicht. 

· Kook de wontons in de bouillon. 

· Snijd de lente ui. 

  Serveer de soep in passend servies.