Duivenborst met fregola
- Hoofdgerechten
- Wild
Ingrediënten
10 Personen
- 600 g Fregola
- 100 g Apollo Essential Gekookte ui ONION1034-01
- 15 g Apollo Essential Knoflookpuree GARLI1906
- 1 dl Witte wijn
- 2 l Water
- 140 g Apollo Esential Miso bouillon SW00021
- 150 g Parmesaanse kaas
- 10 st Duivenborst
- Apollo Professional Pepper & Saltmix AD06329-01
- Apollo Professional 4 seizoenen peper A091250-11
- 10 st Geconfijte duivenpoot
- Bieslook /Cress
Bereiding
· Zet de uien samen met de knoflook puree aan zonder te kleuren.
· Blus dit af met de wijn.
· Breng het water aan de kook en voeg hier de miso bouillon aan toe.
· Kook de pasta in de bouillon
· Kruid de duivenborst met Pepper & Saltmix en bak deze mooi rosé.
· Verwarm de duivenpootjes
· Schep de pasta op een bord en leg daar de getrancheerde duivenborst boven op en de duivenpoot.
· Werk af met Parmezaanse kaas en gesneden bieslook.
Tip: Voeg eventueel groene peultjes en cress toe.
De vermelde informatie betreffende allergenen is enkel van toepassing op de KRUIDEN EN ANDERE APOLLO-INGREDIËNTEN. Onze recepten zijn informatief en niet bindend.