Duivenborst met fregola

Duivenborst met fregola

  • Hoofdgerechten
  • Wild

Ingrediënten

10 Personen

  •  600 g Fregola 
  • 100 g Apollo Essential Gekookte ui ONION1034-01
  • 15 g Apollo Essential Knoflookpuree GARLI1906
  • 1 dl Witte wijn  
  • 2 l Water 
  • 140 g Apollo Esential Miso bouillon SW00021
  • 150 g Parmesaanse kaas 
  • 10 st Duivenborst 
  • Apollo Professional Pepper & Saltmix AD06329-01
  • Apollo Professional 4 seizoenen peper A091250-11
  • 10 st Geconfijte duivenpoot 
  •  Bieslook /Cress 
 

Bereiding

 · Zet de uien samen met de knoflook puree aan zonder te kleuren. 

· Blus dit af met de wijn. 

· Breng het water aan de kook en voeg hier de miso bouillon aan toe. 

· Kook de pasta in de bouillon 

· Kruid de duivenborst met Pepper & Saltmix en bak deze mooi rosé. 

· Verwarm de duivenpootjes 

· Schep de pasta op een bord en leg daar de getrancheerde duivenborst boven op en de duivenpoot. 

· Werk af met Parmezaanse kaas en gesneden bieslook. 

Tip: Voeg eventueel groene peultjes en cress toe.