Eend Met Parelcouscous En Ras El Hanout
- Kip / Gevogelte
- Hoofdgerechten
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 10 eendenfilets
- 150 g ganzenvet
- 100 ml witte wijn
- 1 kg parelcouscous
- 300 g APOLLO PROFESSIONAL DEMI GLACE
- 20 g APOLLO PROFESSIONAL RAS EL HANOUT
Preparation
- Snijd de eendenfilets kruislings in op de velkant. Kleur de eendenfilets rondom in het ganzenvet en gaar ze daarna nog verder in de oven, ca. 10 min op 155° C, laat rusten onder folie, of op een warme plaats.
- Giet het vet uit de pan, deglaceer met de witte wijn, voeg de RAS EL HANOUT toe en laat even inkoken, voeg de DEMI GLACE toe en breng tot kookpunt.
- Versnij de eenden naar wens, presenteer op een bord en voeg de saus toe.
- Werk af met wortelcompote, wortelolie, parelcouscous en gemarineerde wortel.
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes