Enchiladas met tortillasaus
- Vegetarisch
- Diverse
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 1 wrap
- 1 kg gehakt (kip, rund, varken)
- 300 g gemalen Cheddar
- TORTILLASAUS
- 5 g PIRI PIRI MELANGE
Preparation
- Bak het gehakt naar keuze rul in wat olie of boter, breng op smaak met de PIRI PIRI MELANGE, voeg de TORTILLASAUS toe en laat even lichtjes doorkoken, laat afkoelen.
- Beleg een wrap met de vleesbereiding en leg er een portie gemalen Cheddar op, rol op en leg in een ovenschotel, herhaal tot gewenste portie gevormd is.
- Werk af door een lepeltje TORTILLASAUS bovenop de rolletjes te smeren en bestrooi met gemalen cheddar,
- Bak af in een voorverwarmde oven.
Tip: kies uw vlees naar keuze, of werk met een vleesalternatief uit ons Nextera gamma om een Veggie of Vegan (vervang dan ook de kaas) gerecht klaar te maken.
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes