Enchiladas met tortillasaus
- Diverse
- Vegetarisch
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 1 wrap
- 1 kg gehakt (kip, rund, varken)
- 300 g gemalen Cheddar
- TORTILLASAUS
- 5 g PIRI PIRI MELANGE
Preparation
- Bak het gehakt naar keuze rul in wat olie of boter, breng op smaak met de PIRI PIRI MELANGE, voeg de TORTILLASAUS toe en laat even lichtjes doorkoken, laat afkoelen.
- Beleg een wrap met de vleesbereiding en leg er een portie gemalen Cheddar op, rol op en leg in een ovenschotel, herhaal tot gewenste portie gevormd is.
- Werk af door een lepeltje TORTILLASAUS bovenop de rolletjes te smeren en bestrooi met gemalen cheddar,
- Bak af in een voorverwarmde oven.
Tip: kies uw vlees naar keuze, of werk met een vleesalternatief uit ons Nextera gamma om een Veggie of Vegan (vervang dan ook de kaas) gerecht klaar te maken.
Vermelde informatie met betrekking tot allergenen is alleen van toepassing op kruiden, specerijen en andere producten van Apollo. Onze recepten worden louter gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden.