Flautas met kippendijen en avocado
- Diverse, Hoofdgerechten, Voorgerechten
- Kip / Gevogelte
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 20 stuks wraps
- 1 kg kippendijen, ontbeend en ontdaan van vellen
- 5 stuks avocado's
- 2 stuks limoenen
- TORTILLASAUS
- 50 g PULLED PORK BBQ SAUS
- 50 g PULLED PORK/BEEF/CHICKEN MELANGE
- 500 g HOT CHILI & SWEET PAPRIKASAUS
Preparation
- Bak het verkleinde kippenvlees aan in wat olijfolie, breng op smaak met de PULLED PORK/BEEF/CHICKEN MELANGE, voeg de TORTILASAUS en PULLED PORK BBQ SAUS toe en laat de kip gaar worden, koel af.
- Leg de wraps open op uw werktafel, leg er wat van het vlees in de saus op, rol de wraps op tot een sigaarvorm, prik ze eventueel vast, bak in wat olie of frituur tot ze mooi krokant zijn.
- Serveer de flautas op een mooi bord of plank met de avocado en limoen als side, zet er ook HOT CHILI & SWEET PAPRIKASAUS bij als dip.
Tip: je kan de flautas ook afwerken door een streep van de MAYO LIMOEN-KORIANDER en MAYO PEPPADEW over te knijpen, een lekkere pico de gallo is ook leuk als side.
Vermelde informatie met betrekking tot allergenen is alleen van toepassing op kruiden, specerijen en andere producten van Apollo. Onze recepten worden louter gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden.