Flautas met kippendijen en...

Flautas met kippendijen en avocado

  • Kip / Gevogelte
  • Diverse, Hoofdgerechten, Voorgerechten

Ingredients

10 person(s)

  • 20 stuks wraps
  • 1 kg kippendijen, ontbeend en ontdaan van vellen
  • 5 stuks avocado's
  • 2 stuks limoenen
  • TORTILLASAUS
  • 50 g PULLED PORK BBQ SAUS
  • 50 g PULLED PORK/BEEF/CHICKEN MELANGE
  • 500 g HOT CHILI & SWEET PAPRIKASAUS

Preparation

  1. Bak het verkleinde kippenvlees aan in wat olijfolie, breng op smaak met de PULLED PORK/BEEF/CHICKEN MELANGE, voeg de TORTILASAUS en PULLED PORK BBQ SAUS toe en laat de kip gaar worden, koel af.
  2. Leg de wraps open op uw werktafel, leg er wat van het vlees in de saus op, rol de wraps op tot een sigaarvorm, prik ze eventueel vast, bak in wat olie of frituur tot ze mooi krokant zijn.
  3. Serveer de flautas op een mooi bord of plank met de avocado en limoen als side, zet er ook HOT CHILI & SWEET PAPRIKASAUS bij als dip.

Tip: je kan de flautas ook afwerken door een streep van de MAYO LIMOEN-KORIANDER en MAYO PEPPADEW over te knijpen, een lekkere pico de gallo is ook leuk als side.