FRAMBOZENTAARTJE EN CHIBOUSTECRÈME MET GEKARAMELISEERDE UIEN
- Desserts
- Vegetarisch
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 10 st Krokante zanddeegbodempjes
- 0,5 l Melk
- 50 g Bloem
- 50 g Suiker ( voor de crème)
- 5 g Gelatine
- 3 st Eidooiers
- 3 st Eiwitten
- 150 g Suiker (voor de meringue)
- 75 g GEKARAMELISEERDE UI (12x12mm) Apollo Essential
- 1 st VANILLESTOKJES Apollo Professional
- 500 g Frambozen
- 15 g SPECULOOSKRUIDEN Apollo Professional
Preparation
1.Bereid de banketbakkersroom: verwarm de melk met het doorgesneden en uitgeschraapte VANILLESTOKJE. Klop de dooiers en de suiker
wit en kook dit mengsel vervolgens enkele minuten met de kokende melk. Voeg
de gelatine toe.
2. Bereid de meringue: Kook 150 g suiker tot 121°C en meng de gekookte suiker met de stijfgeklopte eiwitten. Klop tot het volledig is
afgekoeld.
3. Meng de meringue met de banketbakkersroom om de Chiboust-crème
te maken.
4. Meng de SPECULOOSKRUIDEN met de GEKARAMELISEERDE UI en voeg dit toe aan de room. Verdeel over de taartbodems.
5. Garneer de taartjes met frambozen.
Vermelde informatie met betrekking tot allergenen is alleen van toepassing op kruiden, specerijen en andere producten van Apollo. Onze recepten worden louter gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden.