Gegrilde asperges met Hollandaisesaus
- Vegetarisch
- Aardappelen & groenten, Barbecue, Bijgerechten
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 50 st asperges (geschild)
- MISO BOUILLON
- 50 g ZEEZOUT GROF
- 50 g PEPER STEAK ZWART
- HOLLANDAISESAUS
Preparation
Cooking duration : 15 min
Preparing duration : 10 min
- Borstel de asperges met de MISO BOUILLON en gaar ze op de BBQ.
- Breng op smaak met ZEEZOUT GROF en PEPER STEAK ZWART, warm de HOLLANDAISESAUS op. Presenteer de asperges met de saus.
Breng de HOLLANDAISESAUS op smaak met een vleugje witte wijn, witbier, saké, ens... Ook toevoegen van bv graanmosterd, pickles, chutney, kan je een leuke variatie geven aan je gerechten.
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes