Gegrilde asperges met...

Gegrilde asperges met Hollandaisesaus

  • Vegetarisch
  • Aardappelen & groenten, Barbecue, Bijgerechten

Our products for the recipe

Ingredients

10 person(s)

  • 50 st asperges (geschild)
  • MISO BOUILLON
  • 50 g ZEEZOUT GROF
  • 50 g PEPER STEAK ZWART
  • HOLLANDAISESAUS

Preparation

Cooking duration : 15 min

Preparing duration : 10 min

  1. Borstel de asperges met de MISO BOUILLON en gaar ze op de BBQ.
  2. Breng op smaak met ZEEZOUT GROF en PEPER STEAK ZWART, warm de HOLLANDAISESAUS op. Presenteer de asperges met de saus.

Breng de HOLLANDAISESAUS op smaak met een vleugje witte wijn, witbier, saké, ens... Ook toevoegen van bv graanmosterd, pickles, chutney, kan je een leuke variatie geven aan je gerechten.