Gegrilde côte à l'os
- Barbecue, Hoofdgerechten
- Rundvlees
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 4 st côte à l'os
- VLEESBOUILLON
- BBQ BEEF RUB
- BEARNAISESAUS
Preparation
Cooking duration : 15 min
Preparing duration : 10 min
- Borstel het rundsvlees met de VLEESBOUILLON en gaar op de BBQ.
- Breng op smaak met de BBQ BEEF RUB, beide zijden en bak verder tot gewenste bakwijze. Laat het vlees rusten en versnij in tranches.
- Warm de BEARNAISESAUS op, presenteer het vlees op bord, werk af met geroosterde groenten en saus.
Breng de BEARNAISESAUS op smaak met een vleugje witte wijn, witbier, saké, enz… Ook toevoegen van bv graanmosterd, pickles, chutney, kan je een leuke variatie geven aan je gerechten.
Vermelde informatie met betrekking tot allergenen is alleen van toepassing op kruiden, specerijen en andere producten van Apollo. Onze recepten worden louter gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden.