Gegrilde Entrecote Met Bearnaisesaus
- Rundvlees
- Hoofdgerechten
Our products for the recipe
Ingredients
- 1 kg entrecote
- 5 g olijfolie
- 50 g troskerstomaten
- 50 g gemengde sla
- 20 g APOLLO PROFESSIONAL BBQ BEEF RUB
- 100 g APOLLO PROFESSIONAL DRESSING BASIS OLIVA
- 400 g APOLLO PROFESSIONAL BEARNAISESAUS
- APOLLO PROFESSIONAL PEPPER & SALT MIX
Preparation
- Kruid de entrecote met de BBQ BEEF RUB en grill in een hete pan of bbq.
- Warm de BEARNAISESAUS op en serveer bij het gegrilde vlees.
- Grill ondertussen de trostomaten onder een warme grill en breng op smaak met wat olijfolie en PEPPER & SALTMIX.
- Bereid de gemengde salalde met de DRESSING BASIS OLIVA, serveer in een apart kommetje.
Tip: meng wat tomatenpuree onder de bearnaisesaus om Choronsaus als variant te gebruiken bij rood vlees.
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes