Gegrilde Kabeljauw Met Hollandaisesaus
- Hoofdgerechten
- Vis & Zeevruchten
Our products for the recipe
Ingredients
- 1 kg kabeljauwhaasjes
- 20 g gemengde salade
- 20 g KRUIDENMELANGE VOOR VIS
- 15 g SALTWELL ZOUT
- 500 g HOLLANDAISESAUS
- 20 g DRESSING BASIS OLIVA
- 20 g BOURGUIGNONNE KRUIDENMELANGE
Preparation
1. Kruid het kabeljauwhaasje met de KRUIDENMELANGE VOOR VIS en SALTWELL ZOUT.
2. Gril deze op een hete grill of oven, of bak in een pan.
3. Meng de DRESSING BASIS OLIVA met de BOURGUIGNONNE KRUIDENMELANGE, breng het slaatje ermee op smaak.
4. Warm ondertussen de HOLLANDAISESAUS op.
5. Presenteer op een mooi bord of plank, serveer met vers gebakken frietjes of wedges.
Vermelde informatie met betrekking tot allergenen is alleen van toepassing op kruiden, specerijen en andere producten van Apollo. Onze recepten worden louter gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden.