Gegrilde Kabeljauw Met Hollandaisesaus
- Vis & Zeevruchten
- Hoofdgerechten
Our products for the recipe
Ingredients
- 1 kg kabeljauwhaasjes
- 20 g gemengde salade
- 20 g KRUIDENMELANGE VOOR VIS
- 15 g SALTWELL ZOUT
- 500 g HOLLANDAISESAUS
- 20 g DRESSING BASIS OLIVA
- 20 g BOURGUIGNONNE KRUIDENMELANGE
Preparation
1. Kruid het kabeljauwhaasje met de KRUIDENMELANGE VOOR VIS en SALTWELL ZOUT.
2. Gril deze op een hete grill of oven, of bak in een pan.
3. Meng de DRESSING BASIS OLIVA met de BOURGUIGNONNE KRUIDENMELANGE, breng het slaatje ermee op smaak.
4. Warm ondertussen de HOLLANDAISESAUS op.
5. Presenteer op een mooi bord of plank, serveer met vers gebakken frietjes of wedges.
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes