Gegrilde Picanha Met Peperroomsaus
- Rundvlees
- Hoofdgerechten
Our products for the recipe
Ingredients
- 1 kg picanha (staartstuk)
- 50 ml olijfolie
- 500 g troskerstomaten
- 500 g gemengde sla
- 10 g APOLLO PROFESSIONAL PEPPER & SALT MIX
- 20 g APOLLO PROFESSIONAL BBQ HOT JALAPENO RUB
- 10 g APOLLO PROFESSIONAL DRESSING BASIS OLIVA
- 40 g APOLLO PROFESSIONAL PEPERROOMSAUS
Preparation
1. Kruid de picanha met de BBQ HOT JALAPENO RUB en grill in een hete pan of bbq.
2. Warm de PEPERROOMSAUS op en serveer bij het gegrilde vlees.
3. Grill ondertussen de trostomaten onder een warme grill en breng op smaak met wat olijfolie en PEPPER & SALT MIX.
4. Bereid de gemengde salalde met de DRESSING BASIS OLIVA, serveer in een apart kommetje.
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes