Gegrilde Steak Met Champignonsaus
- Rundvlees
- Hoofdgerechten
Our products for the recipe
Ingredients
- 1 kg lekkere malse steak
- 200 g gemengde sla
- 20 g APOLLO PROFESSIONAL KRUIDENMELANGE VOOR VLEES
- 15 g APOLLO PROFESSIONAL SALTWELL ZOUT
- 500 g APOLLO PROFESSIONAL CHAMPIGNONROOMSAUS
- 200 g APOLLO PROFESSIONAL DRESSING BASIS OLIVA
- 20 g APOLLO PROFESSIONAL KRUIDENMELANGE ZA'ATAR
Preparation
1. Kruid de steak met de KRUIDENMELANGE VOOR VLEES en SALTWELL ZOUT.
2. Gril deze op een hete grill of oven, of bak in een pan.
3. Meng de DRESSING BASIS OLIVA met de KRUIDENMELANGE ZA'ATAR, breng het slaatje ermee op smaak.
4. Warm ondertussen de CHAMPIGNONROOMSAUS op.
5. Presenteer op een mooi bord of plank, serveer met vers gebakken frietjes of wedges.
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes