Gegrilde Steak Met Pepersaus
- Hoofdgerechten
- Rundvlees
Our products for the recipe
Ingredients
- 1 kg lekkere malse steaks
- 200 g gemengde sla
- 20 g APOLLO PROFESSIONAL KRUIDENMELANGE VOOR VLEES
- 15 g APOLLO PROFESSIONAL SALTWELL ZOUT
- 500 g APOLLO PROFESSIONAL PEPERROOMSAUS
- 200 g APOLLO PROFESSIONAL DRESSING BASIS OLIVA
- 20 g APOLLO PROFESSIONAL BRUSCHETTAMIX
Preparation
1. Kruid de steak met de KRUIDENMELANGE VOOR VLEES en SALTWELL ZOUT.
2. Gril deze op een hete grill of oven, of bak in een pan.
3. Meng de DRESSING BASIS OLIVA met de BRUSCHETTAMIX, breng het slaatje ermee op smaak.
4. Warm ondertussen de PEPERROOMSAUS op.
5. Presenteer op een mooi bord of plank, serveer met vers gebakken frietjes of wedges.
Vermelde informatie met betrekking tot allergenen is alleen van toepassing op kruiden, specerijen en andere producten van Apollo. Onze recepten worden louter gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden.