Gegrilde Witte Vis Met Hollandaise Saus
- Vis & Zeevruchten
- Hoofdgerechten
Our products for the recipe
Ingredients
- 1 kg witte vis filets
- 50 g olijfolie
- 500 g kerstomaten
- 300 g gemengde sla
- 20 g BBQ SEAFOOD RUB
- 500 g HOLLANDAISESAUS
- 10 g BOURGUIGNONNE KRUIDENMELANGE
- 20 g DRESSING BASIS OLIVA
Preparation
1. Kruid de visfilets met de BBQ SEAFOOD RUB en grill in een hete pan of bbq.
2. Warm de HOLLANDAISESAUS op en serveer bij de gegrilde vis.
3. Grill ondertussen de trostomaten onder een warme grill en breng op smaak met wat olijfolie en BOURGUINONNE KRUIDENMELANGE.
4. Bereid de gemengde salalde met de DRESSING BASIS OLIVA, serveer in een apart kommetje.
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes