Gegrilde Witte Vis Met Hollandaise Saus
- Hoofdgerechten
- Vis & Zeevruchten
Our products for the recipe
Ingredients
- 1 kg witte vis filets
- 50 g olijfolie
- 500 g kerstomaten
- 300 g gemengde sla
- 20 g BBQ SEAFOOD RUB
- 500 g HOLLANDAISESAUS
- 10 g BOURGUIGNONNE KRUIDENMELANGE
- 20 g DRESSING BASIS OLIVA
Preparation
1. Kruid de visfilets met de BBQ SEAFOOD RUB en grill in een hete pan of bbq.
2. Warm de HOLLANDAISESAUS op en serveer bij de gegrilde vis.
3. Grill ondertussen de trostomaten onder een warme grill en breng op smaak met wat olijfolie en BOURGUINONNE KRUIDENMELANGE.
4. Bereid de gemengde salalde met de DRESSING BASIS OLIVA, serveer in een apart kommetje.
Vermelde informatie met betrekking tot allergenen is alleen van toepassing op kruiden, specerijen en andere producten van Apollo. Onze recepten worden louter gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden.