Gegrilde zalm op een cederplank
- Vis & Zeevruchten, Zalm
- Hoofdgerechten
Ingredients
10 person(s)
- 10 st zalmfilet a 150 g/st
- 100ml GLACE KREEFT
- 10g JAPANSE KRUIDENMIX
- 1 vel Nori (gemalen)
- 10st Groenten naar keuze
- 2 BBQ ceder plank gedrenkt in bv: sake of sherry
- 1 Rucola
- 1 LIMOEN KORIANDER MAYO
Preparation
1. Bereid de houten plank voor door deze in sake te laten wellen.
2.Lak de zalmfilets met de GLACE KREEFT en gaar deze op lage temperatuur, 120 °C, op de plank, liefst in een gesloten bbq.
3. Gaar de zalm tot gewenste cuisson zodat de zalm nog lekker sappig blijft en geef hem als laatste een smaak door er de JAPANSE KRUIDENMIX licht overheen te strooien.
4.Garneer de zalm af met rucola salade en LIMOEN KORIANDER MAYO.
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes