Gegrilde zwaardvis met Choronsaus
- Barbecue, Hoofdgerechten
- Vis & Zeevruchten
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 2 kg zwaardvisfilet
- 100 g tomatenpuree
- MISO BOUILLON
- 100 g BBQ SEAFOOD RUB
- 1 kg BEARNAISESAUS
Preparation
- Borstel de zwaardvis met de MISO BOUILLON en gaar op de BBQ.
- Breng op smaak met de BBQ SEAFOOD RUB, beide zijden en bak verder tot gewenste bakwijze. Laat de vis kort rusten.
- Warm de BEARNAISESAUS op meng er de tomatepuree onder, presenteer de vis op bord, werk af met geroosterde groenten en saus.
Breng de BEARNAISESAUS op smaak met een vleugje witte wijn, witbier, saké, enz… Ook toevoegen van bv graanmosterd, pickles, chutney, kan je een leuke variatie geven aan je gerechten.
Vermelde informatie met betrekking tot allergenen is alleen van toepassing op kruiden, specerijen en andere producten van Apollo. Onze recepten worden louter gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden.