Gemarineerde Hazenrug met gebakken polenta
- Wild
- Hoofdgerechten
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 140 g Apollo Essential groentebouillon SW00018
- 1,5 l Water
- 400 g Polenta
- 100 g Roomboter
- 10 st Hazenrugfilet
- 100 g Apollo Professional Les Intenses knoflook peterselie A457010-09
- Apollo Professional Peper steak PEPPB2120-06
- 5 st Paksoi
- Apollo Essential Glaze Balsamico A407120-01
- Cress
Preparation
Polenta
· Breng het water aan de kook en los hier de groentebouillon in op.
· Voeg de helft van de bouillon toe aan de polenta.
· Roer goed door en laat rustig koken.
· Als de polenta al het vocht heeft opgenomen kan je nog iets bouillon toevoegen.
· Zorg wel dat de polenta niet de dun wordt.
· Als de polenta gaar is, giet je deze in de juiste vorm en koel af.
· Snijd de afgekoelde polenta indien nodig in de juiste vorm.
· Bak de polenta in de boter.
Hazenrugfilet
· Bestrijk de hazenrugfilets met de marinade en laat dit 1 uur rusten.
· Bak de hazenrug kort aan in de boter.
· Bestrooi met de peper.
Paksoi
· Snijd de paksoi in de lengte door en bak deze
· Bouw het gerecht op na keuze garneer af met de cress en de Glaze Balsamico
Tip: Serveer hier bij gekarameliseerde mini paksoi (of biologische bieten)