Geroosterde Fazant filet met jus van rode biet
- Hoofdgerechten
- Wild
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 4 dl Rode bietensap
- 200 g Rode biet
- 100 g Apollo Essential Gekookte ui ONION1034-01
- 1 takje Tijm
- 10 g Apollo Essential Knoflookpuree GARLI1906
- 1 st Apollo Professional Jeneverbes JUNIP2009-01
- 1 st Apollo Professional Kruidnagel CLOVE2901-01
- 3 st Apollo Professional Peperkorrels PEPPB2702-01
- 5 dl Apollo Professional Demi glace AW10236-01
Preparation
Jus
· Zet de bieten en de ui aan
· Voeg het bietensap toe
· Voeg hier de kruiden/sjalot en de knoflookpuree aan toe.
· Reduceer dit tot 1/3 deel
· Voeg de demi glace toe en breng aan de kook.
· Reduceer dit tot de gewenste dikte.
· Passeer de jus.
Kool:
· Snijd de kool julienne
· Stoof de kool in de boter
· Breng op smaak met de Pepper & Saltmix
Fazantenborst:
· Rooster de fazantenborst kort.
· Bestrijk deze met de miso bouillon.
· Gaar eventueel even na in de oven.
Dresseer het bord naar eigen inzicht.
Tip: Voeg extra doperwten toe
Vermelde informatie met betrekking tot allergenen is alleen van toepassing op kruiden, specerijen en andere producten van Apollo. Onze recepten worden louter gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden.