Geroosterde gamba's met bieten-sinaassalade
- Vis & Zeevruchten
- Barbecue, Hoofdgerechten
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 40 stuks gamba’s
- 2 stuks rode bieten
- 1 stuk venkel
- 3 stuks sinaasappels
- 50 g olijfolie
- 1 kg gemengde sla
- 50 g GROENTEBOUILLON
- 50 g SEAFOOD RUB
- 100 ml MAYO PEPPADEW
- 100 ml MAYO LIMOEN-KORIANDER
- 400 g HONING MOSTERDSAUS
Preparation
Cooking duration : 10 min
Preparing duration : 30 min
- Kook de rode bieten in de GROENTEBOUILLON, koel af, verwijder de schil en snij in partjes.
- Schil de sinaasappel en snij “a vive”, pers de rest van het sap uit de sinaas, zet opzij, snij de venkel met de mandoline zeer fijn, marineer met het sinaasappelsap.
- Presenteer op een mooi bord, leg wat salade, sinaaspartjes, rode bieten partjes, venkel op het bord, breng op smaak met de HONING MOSTERDSAUS.
- Leg de gebakken gamba’s op de salade en werk met een paar dotjes van de MAYO PEPPADEW en de MAYO LIMOENKORIANDER.
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes