Gestoofde Peer In Karamel Met Vanille Ijs
- Vegetarisch
- Desserts
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 5 stevige handperen, stijl Conference
- 150 g hoeveboter
- 150 g bruine suiker
- 200 ml room 40%
- 500 ml vanille ijs
- 150 g APOLLO ESSENTIAL MISO BOUILLON
- 20 g APOLLO PROFESSIONAL SESAMZAAD GEPELD
Preparation
- Verwarm de oven voor op 170°C.
- Smelt de boter in een pan op laag vuur, Roer de suiker eronder en laat karameliseren.
- Roer de room en MISO BOUILLON onder, breng opnieuw aan de kook en emulgeer.
- Vul een ovenschaal met de geschilde en gehalveerde peren, giet er de karamel over.
- Bak 10 à 15 minuten in de oven, draai ze om en bak nog eens een zelfde tijd.
- Serveer een halve peer per persoon met vanille ijs.
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes