Heilbot Met Miso
- Hoofdgerechten
- Vis & Zeevruchten
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 1 kg heilbotfilets
- 100 g APOLLO ESSENTIAL GROENTEBOUILLON
- 50 g APOLLO ESSENTIAL MISO BOUILLON
- 20 g APOLLO PROFESSIONAL JAPANSE KRUIDENMELANGE
Preparation
- Meng de MISO BOUILLON en GROENTEBOUILLON.
- Wrijf de visfilets in met deze mengeling en laat 30 minuten marineren.
- Bak of grill de Heilbotfilets en werk af met de JAPANSE KRUIDENMELANGE.
TIP: Serveer met een smeuïge aardappelpuree of met kruidige gebakken rijst op smaak gebracht met Apollo Essential Groentenbouillon.
TIP: Serveer met een lekkere witte wijnsaus of Beurre Blanc.
Vermelde informatie met betrekking tot allergenen is alleen van toepassing op kruiden, specerijen en andere producten van Apollo. Onze recepten worden louter gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden.