Hoevekip supreme met gegrilde asperges en ajuin-champignonsaus
- Kip / Gevogelte
- Hoofdgerechten
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 10 st Supreme van hoevekip
- 100 g KIPKRUIDEN Apollo Professional
- 50 st Groene asperges
- 100 g PEPPER & SALTMIX Apollo Professional
- 1 kg CHAMPIGNONROOMSAUS Apollo Professional
- 200 g UIEN GEKOOKT Apollo Essential
- 500 g Shitake
Preparation
1. Kruid de supremes met de KIPKRUIDEN en laat even marineren. Kleur in een voorverwarmde pan in wat boter en gaar verder in de oven.
2. Grill de groene asperges en breng ze op smaak met de PEPPER & SALT MIX. Bak de Shitake en breng op smaak met
de PEPPER & SALT MIX
3. Warm de CHAMPIGNONROOMSAUS op, voeg de UIEN toe.
4. Eminceer de supreme, presenteer op een mooi bord met de gegrilde asperges, Shitake en aardappelpuree. Serveer de saus eventueel
apart.
Tips : Kan ook met andere vleessoorten
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes