Hoevekip supreme met gegrilde asperges en ajuin-champignonsaus

Hoevekip supreme met gegrilde asperges en ajuin-champignonsaus

  • Hoofdgerechten
  • Kip / Gevogelte

Ingrediënten

10 Personen

  •  10 st Supreme van hoevekip 
  • 100 g KIPKRUIDEN Apollo Professional
  • 50 st Groene asperges 
  • 100 g PEPPER & SALTMIX Apollo Professional
  • 1 kg CHAMPIGNONROOMSAUS Apollo Professional 
  •  200 g UIEN GEKOOKT Apollo Essential
  • 500 g Shitake  

Bereiding

1. Kruid de supremes met de KIPKRUIDEN en laat even marineren. Kleur in een voorverwarmde pan in wat boter en gaar verder in de oven.   

2. Grill de groene asperges en breng ze op smaak met de PEPPER & SALT MIX. Bak de Shitake en breng op smaak met
de PEPPER & SALT MIX   

3. Warm de CHAMPIGNONROOMSAUS op, voeg de UIEN toe.   

4. Eminceer de supreme, presenteer op een mooi bord met de gegrilde asperges, Shitake en aardappelpuree. Serveer de saus eventueel
apart.  

Tips : Kan ook met andere vleessoorten