Krokante kippenvleugels met miso
- Kip / Gevogelte
- Aperitiefhapjes
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 50 stuks kippenvleugels, enkel
- 250 g MISO BOUILLON
- 500 g PIRI PIRI SAUS
- 50 g JAPANSE KRUIDENMELANGE NO ADDED SALT
Preparation
- Marineer de enkele kippenvleugels 12 uur in de koeling. Bak ze daarna op 180°C in en voorverwarmde oven tot ze krokant en gaar zijn.
- Bestrooi ze met de JAPANSE KRUIDENMELANGE van zodra ze uit de oven komen, laat de kruiding een paar minuten inwerken.
- Serveer de vleugels met een lekker PIRI PIRI SAUS en eventueel wat kimchi.
Tip: Je kan ook een marinade maken door onze 3 bouillons te gaan mengen: VLEESBOUILLON, GROENTEBOUILLON en MISO BOUILLON. Zo krijg je een heel diepe smaak ontwikkeling. Ook uw sausje kan je meer eigen maken, door een mayo te mengen met een van onze bouillons, sauzen en/of kruidenmelanges.
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes