Lamskroon met krokant korstje en portosaus
- Hoofdgerechten
- Lam / Schaap
Our products for the recipe
Ingredients
- 10 st Lamskroon
- 200 gr paneermeel Panko
- 200 gr Marinade groene kruiden
- 200 gr Moutardini
- 250 gr sjalot in brunoise
- 1 liter DEMI GLACE
- 100 cl oude porto
Preparation
- Bereid het krokant korstje. Meng de panko, marinade groene kruiden en moutardini onder elkaar.
- Bak de lamskroon in een voorverwarmde oven tot gewenste bakwijze.
- Stoof de sjalot aan in wat goede boter, blus met oude porto, laat 50% inkoken, voeg dan de DEMI GLACE toe en laat kort inkoken.
- Presenteer met aardappelgratin en misowortelen.
Vermelde informatie met betrekking tot allergenen is alleen van toepassing op kruiden, specerijen en andere producten van Apollo. Onze recepten worden louter gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden.