Lasagne roll-ups van vis en schaaldieren
- Vis & Zeevruchten
- Hoofdgerechten
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 1.5kg Witte visfilets, in blokjes
- 150g Sjalot in brunoise
- 500g Courgette, in brunoise
- 250g Beukenzwammen
- 0.2l Droge witte wijn
- 0.8l Water
- 0.8l Culinaire room 20%
- 75g GLACE VIS
- 240g BRETOENSE VISSOEP
- 500g Grote garnalen
- 250g Gemalen kaas
- 30 st Lasagneblaadjes
Preparation
1.Stoof de sjalot, beukenzwammen en de courgette aan in wat boter, blus met de witte wijn, laat even in koken, voeg de GLACE VIS en de culinaire room toe bind met de BRETOENSE VISSOEP.
2. Voeg de visstukjes en schaaldieren toe, breng zachtjes nog even aan de kook en zet opzij. Laat wat afkoelen.
3. Leg de lasagneblaadjes open en beleg met wat van de vulling, rol op en leg in een ovenschaal, lepel er wat van de vulling(saus) over, strooi er wat gemalen kaas over en gratineer in de oven.
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes