Ingredients
10 person(s)
- 2,5 kg rundvlees, gemalen of met de hand fijn gesneden
- 200 g olijfolie
- 50 g bieslook, in ringen
- 150 g rode ui, in fijne brunoise
- 100 g extra fijne augurken, in fijne brunoise
- wat fijne kruiden voor afwerking
- 200 g APOLLO PROFESSIONAL MAYO TRUFFEL
- 100 g APOLLO PROFESSIONAL PEPPER & SALT MIX
- 100 g APOLLO PROFESSIONAL KAPPERTJES FINES
- APOLLO PROFESSIONAL KAPPERAPPELTJES (garnituur)
Preparation
- Meng het vlees met de olijfolie en PEPPER & SALT MIX.
- Meng de rode ui, de KAPPERTJES FINES, de augurken en bieslook met elkaar.
- Vul een hartvorm met 250 g van het vlees (of kleiner als voorgerecht).
- Beleg met de gemengde groenten, plaats de dotjes MAYO TRUFFEL en werk af met de verse kruiden en KAPPERAPPELTJES.
Vermelde informatie met betrekking tot allergenen is alleen van toepassing op kruiden, specerijen en andere producten van Apollo. Onze recepten worden louter gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden.