Nextera Buddhabowl
- Vegetarisch
- Maaltijdsalades
Our products for the recipe
Ingredients
2 person(s)
- 200 g notensla
- 200 g kleine tomaatjes, verschillende kleuren
- 200 g radijs, in batons gesneden
- 200 g zoete mais, uitgelekt (of geblancheerde maiskolfjes)
- 200 g avocado, in julienne gesneden
- 400 g water
- 10 g PEPPER & SALT MIX
- 10 g KIPKRUIDEN EXTRA MET ZOUT
- 20 g GROENTENBOUILLON LAAG ZOUTGEHALTE
- 50 g DRESSING BASIS OLIVA
- 50 g BARBECUESAUS
- 200 g INDISCHE RIJSTMIX
- 200 g NEXTERA PULLED PALE
Preparation
1. Kook de INDISCHE RIJSTMIX in de GROENTENBOUILLON LAAG ZOUTGEHALTE in water. Koel zo snel mogelijk terug af.
2. Bak de NEXTERA PULLED PALE kort aan in wat plantaardige olie, voeg de KIPKRUIDEN EXTRA MET ZOUT en PEPPER & SALT MIX toe en laat even meebakken. Koel zo snel mogelijk terug.
3. Stel de buddhabowl samen: onderaan de notensla, daarop een laagje van de koude rijst.
4. Centraal in de schotel de gebakken NEXTERA PULLED PALE, daarrond afwerken met de verschillende groentjes in groepjes.
5. Werk af met een paar strepen van de beide sausjes.
Tip: Uiteraard kan je dit met andere groentjes gaan afwerken, de bedoeling is om deze altijd in groepjes te gaan presenteren.
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes