Nextera Thaise Bouillon
- Vegetarisch
Our products for the recipe
Ingredients
- 8 l water
- 1 kg wortelen in julienne
- 1 kg bleekselder, fijn gesneden
- 1 kg prei in ringen
- 100 ml limoensap
- 150 gr verse groene kruiden, fijn gesneden (keuze uit: basilicum, munt, bieslook, koriander, enz...)
- 960 ml APOLLO PROFESSIONAL WOKSAUS TERIYAKI
- 30 g APOLLO PROFESSIONAL GROENTENBOUILLON LAAG ZOUTGEHALTE
- 80 g REJO MERGUEZ SAUS
- 40 g APOLLO PROFESSIONAL KNOFLOOKPUREE
- 40 g APOLLO PROFESSIONAL KIPKRUIDEN ZONDER ZOUT
- 2 kg NEXTERA PULLED PALE
Preparation
1. Breng het water aan de kook, voeg er de WOKSAUS TERIYAKI aan toe.
2. Laat even doorwarmen en voeg er dan de MERGUEZ SAUS REJO, GROENTENBOUILLON LAAG ZOUTGEHALTE aan toe.
3. Kruid de NEXTERA PULLED PALE met de KIPKRUIDEN ZONDER ZOUT en voeg toe aan de bouillon, laat 10 minuten zachtjes
koken.
4. Voeg de wortel, selder en prei toe, laat nog 5 minuten zacht sudderen.
5. Voeg het limoensap en verse groene kruiden toe.
6. Koel zo snel mogelijk terug.
Vermelde informatie met betrekking tot allergenen is alleen van toepassing op kruiden, specerijen en andere producten van Apollo. Onze recepten worden louter gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden.