Oesters met een Bloody Mary...

Oesters met een Bloody Mary gazpacho

  • Vis & Zeevruchten
  • Aperitiefhapjes, Voorgerechten

Ingredients

10 person(s)

  • 40 stuks oesters
  • 1,3 kg tomaten, goed rijp en in stukken gesneden
  • 250 g komkommer, geschild en in stukken gesneden
  • 100 g groene selder (stengels), in stukken gesneden
  • 150 g wit desembrood
  • 300 ml vodka
  • 100 ml extra vierge olijfolie
  • 20 cl champagne azijn
  • 15 g KNOFLOOKPUREE
  • 20 g CHILLIES GEMALEN
  • 10 g KRUIDENMELANGE ZA'ATAR NO ADDED SALT
  • KRUIDENMOLEN PEPER ZWART

Preparation

  1. Breek het desembrood in stukken en week deze in water.
  2. Breng de tomaten, komkommer, selder, uitgeknepen brood, CHILLIES GEMALEN, KNOFLOOKPUREE, KRUIDENMELANGE ZA'ATAR, olijfolie, azijn en wodka in een kom en mix deze mooi fijn.
  3. Presenteer de oesters met een glaasje ijskoude gazpacho, afgewerkt met een blaadje selder, een drupje olijfolie. Geef bij de oesters een partje citroen en zorg dat KRUIDENMOLEN PEPER ZWART op tafel staat.