Paddenstoelenravioli met jus van gevogelte
- Bijgerechten
- Kip / Gevogelte
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 2 kg ravioli eekhoorntjesbrood
- 50 g ESSENTIAL GROENTENBOUILLON
- 1 kg champignons, gemengde
- 150 g GLACE GEVOGELTE
- 100 g sjalotjes
- 100 ml witte wijn
- 100 g wit van prei, in julienne
Preparation
1. Bak de champignons in wat olijfolie, zet opzij.
2. Kook de ravioli al dente, giet af en bewaar wat van het kookvocht. Bak de prei twee keer in wat hete olie, zet opzij om te garneren.
3.Stoof sjalotten aan, blus met witte wijn en laat het inkoken, voeg de GLACE GEVOGELTE toe en wat van het kookvocht. Laat het even sudderen tot gewenste dikte en smaak.
4.Combineer alles en presenteer het op een mooi bord, werk af met wat verse kruiden.
Tip: Voeg variatie toe door wat in de pan gebakken kip aan het gerecht toe te voegen.
Vermelde informatie met betrekking tot allergenen is alleen van toepassing op kruiden, specerijen en andere producten van Apollo. Onze recepten worden louter gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden.