Parelhoen Met Pastinaakpuree En Pancetta
- Kip / Gevogelte
- Hoofdgerechten
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 1,8 kg parelhoenfilets
- 300 g pancetta (dun gesneden)
- 150 g lente-ui
- 30 g glasnoedels
- 120 g APOLLO ESSENTIAL GROENTEBOUILLON
- 120 g APOLLO ESSENTIAL MISO BOUILLON
- 6 g APOLLO PROFESSIONAL PEPER ZWART GEMALEN
- 20 g APOLLO PROFESSIONAL KNOFLOOKPUREE
Preparation
- Meng de MISO BOUILLON en GROENTEBOUILLON.
- Pureer de lente-ui, voeg de KNOFLOOKPUREE met de bovenstaande mengeling.
- Leg de pancetta dakpansgewijs op een folie en schik er de parelhoenfilet op (eventueel een beetje platgeklopt).
- Smeer op de parelhoen een laagje van de puree, rol dan strak op.
- Bak de parelhoenrol mooi bruin in de pan, gaar verder in de oven.
- Bereid een lichte jussaus van het bakvocht, voeg een lepeltje MISO BOUILLON en de PEPER ZWART GEMALEN toe.
- Bak de glasnoedels krokant in wat hete olie of frituur.
- Serveer de parelhoen gesneden met de glasnoedels erbovenop met een lekkere pastinaakpuree.
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes