PARIJSE RUNDERBURGER

PARIJSE RUNDERBURGER

  • Rundvlees
  • Broodjes, Hamburgers, Hoofdgerechten

Ingredients

10 person(s)

  • 60g BBQ BEEF RUB APOLLO
  • 150g WOKSAUS SWEET & SOUR APOLLO
  • 400g RAVIGOTE SAUS APOLLO
  • 100g BBQ SAUS APOLLO
  • 1.5kg Rundergehakt
  • 600g Uien
  • 50g Olijfolie
  • 10 st plakje kaas
  • 10 st Hamburgerbroodjes

Preparation

Cooking duration : 10 min

Preparing duration : 10 min

1. Meng het vlees samen met de BBQ BEEF RUB en de BARBECUE SAUS. Vorm de hamburgers.

2. Bak de gesneden ui en breng op smaak met de WOKSAUS SWEET AND SOUR.

3. Warm de hamburgerbroodjes op. Beleg met uienconfituur. Leg een burger volgens gewenste gaartijd op het broodje. Voeg een plakje kaas toe en overgiet royaal met RAVIGOTE SAUS. Sluit de hamburger.

Tip van de chef : De woksaus SWEET & SOUR kan eventueel vervangen worden door de woksaus HOT & SPICY om een pittiger burger te bekomen.