Pizza Onion delight

Pizza Onion delight

  • Vegetarisch
  • Aperitiefhapjes, Hoofdgerechten, Traiteurgerechten

Ingredients

10 person(s)

  • 2 kg Pizza bloem 00  
  • 1 l Water, lauw warm 
  • 180 g Verse gist  
  • 50 g Olijfolie 
  • 20 g Zeezout 
  • 20 g Suiker  
  • 500 g Basis tomaten saus of couli  
  • 500 g GEKARAMELISEERDE UI Apollo Essential  
  • 50 g ITALIAANSE KRUIDEN Apollo Professional  

Preparation

1. Bereid het pizzadeeg: voeg de bloem, zout en suiker toe in een blender. Los de gist op in het lauwwarme water en begin het deeg te mengen.Mix het 5 minuten en voeg dan de olijfolie toe. Mix nog eens 5 minuten.   

2. Verdeel het deeg en laat het 30-45 minuten rijzen. Kneed het opnieuw, wikkel het in plasticfolie en plaats het 12-24 uur in de koelkast.   

3. Vorm het deeg na de rusttijd. Doe de saus en GEKRAMELISEERDE UI erop en werk af met een garnering van gekookte ham, tomaat, champignons en mozzarella.   

4. Bak in een zeer hete oven. Werk na het bakken af met een snufje ITALIAANSE KRUIDEN.