Pizza Van Turks Brood Met Pesto
- Rundvlees, Varken
- Hoofdgerechten
Our products for the recipe
Ingredients
- 1-2 stuks Turks brood of foccacia rond
- rucolasla
- 3 soorten Italiaanse zachte kazen
- 2-3 soorten Italiaanse charcuterie
- garnituur naar keuze
- groene pesto
- APOLLO PROFESSIONAL GLAZE BALSAMICO
- APOLLO PROFESSIONAL OREGANO GESNEDEN
- APOLLO PROFESSIONAL BRUSCHETTAMIX
Preparation
- Snijd de broden overlangs door.
- Bestrijk ze met de pesto.
- Bedek de pesto ruim met rucolasla
- Snij dunne plakjes van de kazen en beleg het brood ermee.
- Leg vervolgens de hammen en de overige ingredienten op de broodpizza
- Bestrooi met OREGANO GESNEDEN en BRUSCHETTAMIX en plaats gedurende 12 minuten in een hete oven.
- Snijd punten van de pizza en decoreer met GLAZE BALSAMICO, rucola en BRUSCHETTAMIX.
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes