Poke Bowl

Poke Bowl

  • Hoofdgerechten, Maaltijdsalades, Salade, Traiteurgerechten
  • Kip / Gevogelte

Ingredients

10 person(s)

  • 1 kg gevogelte, in reepjes gesneden
  • 150 g rode parel tomaatjes
  • 150 g gele parel tomatjes
  • 750 g zwarte rijst
  • 150 g baby mais
  • 150 g edamame of groene bonen
  • 2 L water
  • 20 g Apollo zee zout
  • 400 g Jermayo mayonnaise
  • 75 g Apollo miso bouillon
  • 20 g Apollo Les Intenses tomaat basilicum,tym
  • 20 g Apollo Les Intenses rozemarijn citroen
  • 50 g Apollo basis dressing oliva
  • 15 g Apollo bruschetta mix
  • 15 g Dipper Toscaans
  • 300 g Apollo wok saus (Teriyaki, Hoisin, Oriental sesame, Hot & spicy, Sweet & sour, Szechuan)
  • 50 g Apollo Essential groenten bouillon
  • 25 g sesam zaadjes (geroosterd)

Preparation

  • Kook de zwarte rijst in water met het Apollo zeezout en de ESSENTIAL ASIAN GROENTENBOUILLON. Koel zo snel mogelijk terug.
  • Meng de JERMAYO MAYONAISE met de ESSENTIAL MISO BOUILLON, meng er de zwarte rijst onder.
  • Meng de gele tomatenparels met de DRESSING BASIS OLIVA en de DIPPER TOSCAANS
  • Meng de rode tomatenparels met LES INTENSES TOMAAT-BASILICUM en de BRUCHETTAMIX.
  • Snij de babymais in dunne schijfjes en marineer in FRUITMARINADE, azijn en rode bietensap.
  • Meng de Edamame met de INTENSE ROZEMRIJN CITROEN.
  • Bak de Kippenreepjes met de gekozen WOKSAUS