
Poke Bowl
- Hoofdgerechten, Maaltijdsalades, Salade, Traiteurgerechten
- Kip / Gevogelte
Ingredients
10 person(s)
- 1 kg gevogelte, in reepjes gesneden
- 150 g rode parel tomaatjes
- 150 g gele parel tomatjes
- 750 g zwarte rijst
- 150 g baby mais
- 150 g edamame of groene bonen
- 2 L water
- 20 g Apollo zee zout
- 400 g Jermayo mayonnaise
- 75 g Apollo miso bouillon
- 20 g Apollo Les Intenses tomaat basilicum,tym
- 20 g Apollo Les Intenses rozemarijn citroen
- 50 g Apollo basis dressing oliva
- 15 g Apollo bruschetta mix
- 15 g Dipper Toscaans
- 300 g Apollo wok saus (Teriyaki, Hoisin, Oriental sesame, Hot & spicy, Sweet & sour, Szechuan)
- 50 g Apollo Essential groenten bouillon
- 25 g sesam zaadjes (geroosterd)
Preparation
- Kook de zwarte rijst in water met het Apollo zeezout en de ESSENTIAL ASIAN GROENTENBOUILLON. Koel zo snel mogelijk terug.
- Meng de JERMAYO MAYONAISE met de ESSENTIAL MISO BOUILLON, meng er de zwarte rijst onder.
- Meng de gele tomatenparels met de DRESSING BASIS OLIVA en de DIPPER TOSCAANS
- Meng de rode tomatenparels met LES INTENSES TOMAAT-BASILICUM en de BRUCHETTAMIX.
- Snij de babymais in dunne schijfjes en marineer in FRUITMARINADE, azijn en rode bietensap.
- Meng de Edamame met de INTENSE ROZEMRIJN CITROEN.
- Bak de Kippenreepjes met de gekozen WOKSAUS
Vermelde informatie met betrekking tot allergenen is alleen van toepassing op kruiden, specerijen en andere producten van Apollo. Onze recepten worden louter gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden.