Quesadilla met Mexicaans gehakt
- Varken
- Diverse, Hoofdgerechten
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 10 wraps
- 400 g Cheddar kaas, geraspt
- 1,5 kg varkensgehakt
- 500 g champignons
- 4 stuks zoete puntpaprika
- 400 g rode ui, in brunoise
- 2 avocado's
- 2 limoenen
- TORTILLASAUS
- 25 g RAS EL HANOUT NO ADDED SALT
- 15 g PIRI PIRI MELANGE
- 50 g MAYO LIMOEN-KORIANDER
- 15 g ZEEZOUT GROF
- 15 g PEPER ZWART STEAK
Preparation
- Bak de champignon, rode ui en zoete paprika aan in wat olijfolie, zet even opzij, bak het gehakt rul in wat olijfolie, voeg de groentjes toe en de TORTILLASAUS, breng op smaak met de PIRI PIRI MELANGE en de RAS EL HANOUT.
- Leg een wrap op een bak- of grillplaat( kan ook in de pan) beleg met de gehakt mengeling, daarboven op een mooie laag cheddar en terug een wrap, bak deze nu krokant in de oven of op de grill.
- Presenteer, werk af met wat MAYO LIMOEN-KORIANDER, PEPER ZWART STEAK en ZEEZOUT GROF, geef de avocado en limoen als side bij dit gerechtje.
Tip: varieer gerust met andere vlees en kaas soorten om leuke andere bereidingen hiermee klaar te maken.
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes