Scampi's met Woksaus Chinees
- Hoofdgerechten, Traiteurgerechten
- Vis & Zeevruchten
Our products for the recipe
Ingredients
- 1,5 kg scampi’s
- 1 kg wokgroenten
- 100 g lente-ui
- 20 g sesamzaadjes
- 960 ml WOKSAUS CHINEES
- 40 g KNOFLOOKPEPER
Preparation
- Was en snij de groenten grof, snij de scampi’s in zodat ze gevlinderd zijn.
- Kruid de scampi’s met de KNOFLOOKPEPER.
- Wok de scampi’s snel in de wokpan tot ze mooi krokant ogen.
- Haal ze even uit de pan.
- Voeg de groenten toe en bak deze op de gebruikelijke wijze.
- Voeg de WOKSAUS CHINEES toe en laat nog even doortrekken.
- Voeg nu opnieuw de scampi’s toe zodat deze ook wat saus opnemen.
- Serveer in een wokkom met gebakken rijst en decoreer met geroosterde sesamzaadjes en blaadjes koriander.
Vermelde informatie met betrekking tot allergenen is alleen van toepassing op kruiden, specerijen en andere producten van Apollo. Onze recepten worden louter gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden.