Scampi's met Woksaus Chinees
- Vis & Zeevruchten
- Hoofdgerechten, Traiteurgerechten
Our products for the recipe
Ingredients
- 1,5 kg scampi’s
- 1 kg wokgroenten
- 100 g lente-ui
- 20 g sesamzaadjes
- 960 ml WOKSAUS CHINEES
- 40 g KNOFLOOKPEPER
Preparation
- Was en snij de groenten grof, snij de scampi’s in zodat ze gevlinderd zijn.
- Kruid de scampi’s met de KNOFLOOKPEPER.
- Wok de scampi’s snel in de wokpan tot ze mooi krokant ogen.
- Haal ze even uit de pan.
- Voeg de groenten toe en bak deze op de gebruikelijke wijze.
- Voeg de WOKSAUS CHINEES toe en laat nog even doortrekken.
- Voeg nu opnieuw de scampi’s toe zodat deze ook wat saus opnemen.
- Serveer in een wokkom met gebakken rijst en decoreer met geroosterde sesamzaadjes en blaadjes koriander.
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes