Skrei met krokant korstje, asperges en kruidensaus
- Vis & Zeevruchten
- Hoofdgerechten, Traiteurgerechten
Our products for the recipe
Ingredients
- 1,8 kg skreifilet
- 250 g mosterd
- 1 kg groene asperges
- 100 g gemengde verse, groene kruiden (peterselie, dille, bieslook...)
- 250 g PAN PANKO
- 250 g PESTO GENOVESE
- 50 g BBQ SEAFOOD RUB
- 1 l HOLLANDAISE SAUS
Preparation
- Kruid de skrei met de BBQ SEAFOOD RUB en wrijf het goed in de vis.
- Borstel een mooi laagje mosterd op de skrei, meng de PAN PANKO met de PESTO GENOVESE en leg een laagje boven op de mosterd.
- Bak de vis naar gewenste cuisson (eventueel in de oven voor een krokant korstje).
- Warm de HOLLANDAISE SAUS op en werk af met de verse kruiden
- Grill de asperges en breng op smaak met de BBQ SEAFOOD RUB.
- Presenteer de vis en werk af met de asperges en saus.
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes