Spies van scampi
- Barbecue, Hoofdgerechten
- Vis & Zeevruchten
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 40 st scampi gepeld
- 10 st satespiezen
- 2 st limoenen, in fijne schijfjes
- 2 st puntpaprika rood, in grove brunoise
- MISO BOUILLON
- BBQ SEAFOOD RUB
Preparation
Cooking duration : 10 min
Preparing duration : 10 min
- Maak de spiezen, wissel af met scampi, limoen en puntpaprika.
- Borstel ze in met de MISO BOUILLON, kruid met de BBQ SEAFOOD RUB.
- Bak ze kort op de BBQ of grill.
Liever een pikante scampi? Breng op smaak met de PIRI PIRI MELANGE. Oosters smaakje? Borstel de GROENTEBOUILLON op de scampi en werk af met de JAPANSE KRUIDENMELANGE
Vermelde informatie met betrekking tot allergenen is alleen van toepassing op kruiden, specerijen en andere producten van Apollo. Onze recepten worden louter gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden.