Spies van scampi

Spies van scampi

  • Vis & Zeevruchten
  • Barbecue, Hoofdgerechten

Our products for the recipe

Ingredients

10 person(s)

  • 40 st scampi gepeld
  • 10 st satespiezen
  • 2 st limoenen, in fijne schijfjes
  • 2 st puntpaprika rood, in grove brunoise
  • MISO BOUILLON
  • BBQ SEAFOOD RUB

Preparation

Cooking duration : 10 min

Preparing duration : 10 min

  1. Maak de spiezen, wissel af met scampi, limoen en puntpaprika.
  2. Borstel ze in met de MISO BOUILLON, kruid met de BBQ SEAFOOD RUB.
  3. Bak ze kort op de BBQ of grill.

Liever een pikante scampi? Breng op smaak met de PIRI PIRI MELANGE. Oosters smaakje? Borstel de GROENTEBOUILLON op de scampi en werk af met de JAPANSE KRUIDENMELANGE