Spies van scampi
- Vis & Zeevruchten
- Barbecue, Hoofdgerechten
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 40 st scampi gepeld
- 10 st satespiezen
- 2 st limoenen, in fijne schijfjes
- 2 st puntpaprika rood, in grove brunoise
- MISO BOUILLON
- BBQ SEAFOOD RUB
Preparation
Cooking duration : 10 min
Preparing duration : 10 min
- Maak de spiezen, wissel af met scampi, limoen en puntpaprika.
- Borstel ze in met de MISO BOUILLON, kruid met de BBQ SEAFOOD RUB.
- Bak ze kort op de BBQ of grill.
Liever een pikante scampi? Breng op smaak met de PIRI PIRI MELANGE. Oosters smaakje? Borstel de GROENTEBOUILLON op de scampi en werk af met de JAPANSE KRUIDENMELANGE
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes