STOVERIJ VAN VARKENSSCHOUDER EN CURRY
- Varken
- Hoofdgerechten
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 1,2 kg varkensschouder zonder bot, in grove blokjes gesneden
- 100 g sjalotjes, fijngehakt
- 500 ml water
- 150 ml room
- 150 ml kokosroom
- 500 g peulerwten, schoongemaakt
- olijfolie
- 80 g APOLLO ESSENTIAL VLEESBOUILLON
- 1 g APOLLO PROFESSIONAL KNOFLOOKPUREE
- 1 g APOLLO PROFESSIONAL GEMBERWORTEL GEMALEN
- 1 g APOLLO PROFESSIONAL KERRIEPOEDER MADRAS
- APOLLO PROFESSIONAL SALTWELL ZOUT
- APOLLO PROFESSIONAL KRUIDENMOLEN PEPER ZWART
Preparation
- Meng het vlees met 40 g VLEESBOUILLON en een scheutje olie en laat het zeker 3 uur marineren.
- Bak het vlees goudbruin aan in wat olie, voeg de sjalot, KNOFLOOKPUREE, KERRIEPOEDER MADRAS en GEMBERWORTEL GEMALEN erdoor en bak nog even aan.
- Voeg het water en de overige 40 g VLEESBOUILLON toe, breng aan de kook, dek af met een deksel en laat het 1,5 uur langzaam garen in de oven of op de kookplaat.
- Roer vervolgens de room, kokosroom en de peultjes erdoor en laat de saus rustig indikken.
- Breng op smaak met KRUIDENMOLEN PEPER ZWART en SALTWELL ZOUT.
TIP: Serveer met basmati rijst of noedels en werk af met fijngehakte koriander
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes