VARKENSWANGEN MET MISO-JUS
- Varken
- Hoofdgerechten
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 3 kg varkenswangen
- 50 ml bakolie
- 800 ml sinaasappelsap
- 1 l water
- 800 ml kokosmelk
- 100 g verse koriander
- 300 g rode ui
- 200 g lente-ui
- 1 kg bimi (of broccoli)
- 40 ml rijstazijn
- 150 g APOLLO ESSENTIAL VLEESBOUILLON
- 100 g APOLLO ESSENTIAL MISO BOUILLON
- 80 g APOLLO PROFESSIONAL VLOEIBARE ROUX
- 40 g APOLLO PROFESSIONAL JAPANSE KRUIDENMELANGE NO ADDED SALT
- 20 g APOLLO PROFESSIONAL PEPPER & SALTMIX
Preparation
- Kleur de varkenswangen mooi aan in de bakboter, kruid met de PEPPER & SALTMIX.
- Blus met het sinaasappelsap.
- Voeg VLEESBOUILLON, MISO BOUILLON, JAPANSE KRUIDENMELANGE, water toe en laat rustig sudderen tot de varkenswangen gaar zijn.
- Voeg de bimi toe net voor de wangen gaar zijn, laat ze even mee pruttelen.
- Bind de saus met de VLOEIBARE ROUX en laat 3 minuten koken.
- Werk af met wat verse koriander, microherbs, verse rode chili, lenteui en eventueel wat zeste van de sinaasappel.
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes