VARKENSWANGEN MET MISO-JUS
- Hoofdgerechten
- Varken
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 3 kg varkenswangen
- 50 ml bakolie
- 800 ml sinaasappelsap
- 1 l water
- 800 ml kokosmelk
- 100 g verse koriander
- 300 g rode ui
- 200 g lente-ui
- 1 kg bimi (of broccoli)
- 40 ml rijstazijn
- 150 g APOLLO ESSENTIAL VLEESBOUILLON
- 100 g APOLLO ESSENTIAL MISO BOUILLON
- 80 g APOLLO PROFESSIONAL VLOEIBARE ROUX
- 40 g APOLLO PROFESSIONAL JAPANSE KRUIDENMELANGE NO ADDED SALT
- 20 g APOLLO PROFESSIONAL PEPPER & SALTMIX
Preparation
- Kleur de varkenswangen mooi aan in de bakboter, kruid met de PEPPER & SALTMIX.
- Blus met het sinaasappelsap.
- Voeg VLEESBOUILLON, MISO BOUILLON, JAPANSE KRUIDENMELANGE, water toe en laat rustig sudderen tot de varkenswangen gaar zijn.
- Voeg de bimi toe net voor de wangen gaar zijn, laat ze even mee pruttelen.
- Bind de saus met de VLOEIBARE ROUX en laat 3 minuten koken.
- Werk af met wat verse koriander, microherbs, verse rode chili, lenteui en eventueel wat zeste van de sinaasappel.
Vermelde informatie met betrekking tot allergenen is alleen van toepassing op kruiden, specerijen en andere producten van Apollo. Onze recepten worden louter gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden.