ZALM OP DE BBQ MET CITROENDRESSING
- Vis & Zeevruchten
- Barbecue, Hoofdgerechten
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 10 moten verse zalm (+- 80 g per stuk)
- 2 st venkel
- 3 st paprika (rood, geel, oranje)
- 2 st courgette
- 4 st rode ui
- 350 g zwarte olijven
- olijfolie
- 1 el APOLLO PROFESSIONAL KRUIDENMELANGE VOOR GROENTEN
- 1 el APOLLO PROFESSIONAL BOURGUIGNONNE KRUIDENMELANGE
- 1 el APOLLO PROFESSIONAL SALTWELL ZOUT
- 1 el APOLLO PROFESSIONAL DILLETOPPEN
- 1 el APOLLO PROFESSIONAL DRESSING CITROEN
- APOLLO PROFESSIONAL KRUIDENMOLEN PEPER 4 SEIZOENEN
- 1 el APOLLO PROFESSIONAL BBQ SEAFOOD RUB
Preparation
- Snij de groenten en olijven in een fijne brunoise en doe ze in een pan of vuurvast bakje.
- Voeg de KRUIDENMELANGE VOOR GROENTEN, BOURGUIGNONNE KRUIDENMELANGE, SALTWELL ZOUT, DILLETOPPEN toe en meng de DRESSING CITROEN erdoor.
- Kruid bij met de KRUIDENMOLEN PEPER 4 SEIZOENEN.
- Kruid de zalm met de BBQ SEAFOOD RUB.
- Grill de zalmmootjes kort en rosé op een directe grill, bakplaat of op een zoutplaat.
- Plaats de zalm in het midden van het bord en dresseer de groenten er mooi bovenop. Garneer met een takje groen en serveer direct.
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes