Zeebaars op de barbecue met...

Zeebaars op de barbecue met Ginaise

  • Vis & Zeevruchten
  • Barbecue, Hoofdgerechten

Our products for the recipe

Ingredients

10 person(s)

  • 10 st zeebaarsfilet met vel
  • 50 cl gin (een ziltige gin is hier compatibel)
  • 100 g verse tuinkruiden (dille, peterselie, bieslook...)
  • HOLLANDAISESAUS
  • BBQ SEAFOOD RUB

Preparation

Cooking duration : 10 min

Preparing duration : 10 min

  1. Kruid de zeebaarsfilets met de BBQ SEAFOOD RUB. Grill op de BBQ, eerst op de velkant.
  2. Warm de HOLLANDAISESAUS op en meng met de gin en de verse tuinkruiden.
  3. Presenteer de vis op bord en werk af met wat groentjes en de Ginaise.

Liever geen alcohol gebruiken in dit recept? Varieer met sinaasappelsap,truffel, tapenade van paprika of olijven.