Zeebaars op de barbecue met Ginaise
- Vis & Zeevruchten
- Barbecue, Hoofdgerechten
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 10 st zeebaarsfilet met vel
- 50 cl gin (een ziltige gin is hier compatibel)
- 100 g verse tuinkruiden (dille, peterselie, bieslook...)
- HOLLANDAISESAUS
- BBQ SEAFOOD RUB
Preparation
Cooking duration : 10 min
Preparing duration : 10 min
- Kruid de zeebaarsfilets met de BBQ SEAFOOD RUB. Grill op de BBQ, eerst op de velkant.
- Warm de HOLLANDAISESAUS op en meng met de gin en de verse tuinkruiden.
- Presenteer de vis op bord en werk af met wat groentjes en de Ginaise.
Liever geen alcohol gebruiken in dit recept? Varieer met sinaasappelsap,truffel, tapenade van paprika of olijven.
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes