Zeebaars op de barbecue met Ginaise
- Barbecue, Hoofdgerechten
- Vis & Zeevruchten
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 10 st zeebaarsfilet met vel
- 50 cl gin (een ziltige gin is hier compatibel)
- 100 g verse tuinkruiden (dille, peterselie, bieslook...)
- HOLLANDAISESAUS
- BBQ SEAFOOD RUB
Preparation
Cooking duration : 10 min
Preparing duration : 10 min
- Kruid de zeebaarsfilets met de BBQ SEAFOOD RUB. Grill op de BBQ, eerst op de velkant.
- Warm de HOLLANDAISESAUS op en meng met de gin en de verse tuinkruiden.
- Presenteer de vis op bord en werk af met wat groentjes en de Ginaise.
Liever geen alcohol gebruiken in dit recept? Varieer met sinaasappelsap,truffel, tapenade van paprika of olijven.
Vermelde informatie met betrekking tot allergenen is alleen van toepassing op kruiden, specerijen en andere producten van Apollo. Onze recepten worden louter gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden.